Hirdetés
Hirdetés

Média fórum: RedPimpernel - Admin [372. oldal]

Keresett kifejezés
Keresés
RedPimpernel2009.10.30. 23:09 | Válaszolok | #10
RedPimpernel

Aki tudja az írja ki az iwiw-re a következő szöveget! Menjen végig az egész iwiw-es kapcsolati rendszeren! Gyerünk, csináljátok! FONTOS! A következő pár hétre a következő programot tervezi a Danubius és a Sláger Hallgatósága, akik okt. 28. óta nem csak hallgatnak! Gyere el Te is, és állj ki az Ország két legnagyobb rádiója mellett! Nov. 2. reggel 8 órakor, aki autóban ül, tenyereljen a dudára, hadd zengjen az egész ország a két rádióért! Nov. 7. reggel 9 órától Budapesten a Nyugati-pályaudvarnál gyűjtjük az aláírásokat a petícióhoz! A kék és piros szalagokról könnyen felismerhetitek a szervezőket! Nov. 7. délelőtt 10 órakor gyalogosan gyülekezik a két Rádió Hallgatósága Budapesten a Hősök terén egy közös pirítós evéshez. Hozz magaddal pirítóst - akár papírból is - és bumerángot! Nov. 8. délután 3 órától Budapesten a Műjégpályán rendezi a Sláger Rádió nagyszabású koncertjét neves fellépőkkel: Bikini, Bon- Bon, Charlie, Hoolingans, Balázs Fecó és a Korál, Auth Csilla, KFT, Irigy Hónaljmirigy, Karthago, Republic, Rúzsa Magdi! Gyertek minél többen, s lobogtassuk a kék és piros szalagokat, zászlókat! Nov. 18. reggel 7-8 között indul az autós felvonulás a Danubius székházától! Ne felejts el hozni piros és kék szalagot, esetleg Danubius és Sláger matricát! Minél többen vagyunk, annál nagyobb az esély, hogy észrevegyék, milyen döntést hoztak a politikusok (mindössze hatan!), s mire van szüksége az embereknek (több százezer, több millió embernek!)! Hívd meg minél több ismerősödet, barátodat is!!!

Zoli2009.10.30. 23:08 | Válaszolok | #9
Zoli

Helló mindenki! Én nemrég hallottam erről az egészről és meg kell mondjam, hogy engem annyira nem izgat a dolog.

Roland2009.10.30. 23:03 | Válaszolok | #8
Roland

Rohadjanak meg az összes aki ezt megengedte, csak a pénz dominál itt ebben az országban !!

Laca2009.10.30. 23:00 | Válaszolok | #7
Laca

Szemét dolog az amit csináltak velük, én nem engedném meg az biztos !!

André2009.10.30. 22:43 | Válaszolok | #6
André

Felháborító, hogy elvehetik tőlünk a Slágert!!! :(

Admin2009.10.30. 21:58 | Válaszolok | #2
Admin

A Danubius Rádióval kapcoslatosan itt mondhatod el a véleményed.

Admin2009.10.30. 21:58 | Válaszolok | #1
Admin

A Sláger Rádióval kapcoslatosan itt mondhatod el a véleményed.

Szólj hozzá

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni. Ha még nem regisztráltál, most könnyen és gyorsan megteheted.

Bejelentkezés
Regisztráció
Póló - Sláger, Danubius, veletek mindhalálig
Póló - Sláger, Danubius,...
megnézem
Póló - Tiltakozom, Danubius, Sláger
Póló - Tiltakozom,...
megnézem